Ramayana

Avtor: Valmiki
Vrsta gradiva: Rabljena knjiga, trda vezava, zelo dobro ohranjeno
Jezik: Angleščina
Založba: BBT

75,00 

Ni na zalogi

Opis

V tej neverjetni novi knjigi, obogateni z likovnimi deli priznanega italijanskega umetnika, Parama Dasa, je zajeta Indijska večna pripoved o pustolovščini, ljubezni in modrosti. Ramajana, najstarejši svetovni ep, je vznemirljiva pripoved o pustolovščini in romanci ter je hkrati literatura, do katere je, skozi tisočletja, na stotine milijonov ljudi gojilo globoko spoštovanje zaradi njene globoke moralne vsebine in duhovne modrosti.

Ta nova, skrajšana izdaja Ramajane, ki je izšla pri Bhaktivedanta Book Trust, vsebuje 50 novih slik, Parame Dasa, čigar spretnost obvladanja najsodobnejše računalniške programske tehnologije je razvidna iz njegovih izjemnih ilustracij. Vsebino te izdaje Ramajane, ki je temeljila na izdaji Gita Press, je uredil Purnaprajna Dasa.

Čudovite slike skupaj z lahko berljivo literarno vsebino prinašajo domiselno skladnost k tej klasični zgodbi, ki bo očarala novo generacijo bralcev in navdušila tudi vse tiste, ki jo berejo znova. Ta zelo kakovostna produkcija je prava mojstrovina.

Dodatne informacije

Leto izdaje

2011

ISBN

978-0-9566051-9-1

Strani

222

Format