založba

respublications

Upravljavec spletne knjigarne www.respublications.eu je Zavod Jnana Bhakti Prada Trust, zavod za raziskovalno in razvojno dejavnost na področju filozofije formalne sistematizacije vdanosti, ki v okviru svojega delovanja izvaja storitve in dejavnosti na področju založništva, organiziranja, razvijanja in vodenja enotnega izobraževanja ter raziskovanja na področju vedske kulture in književnosti.

Spletna mesto www.respublications.eu je tematsko zasnovana spletna knjigarna, ki omogoča učinkovito uveljavljanje knjižne produkcije na spletu. Naša vizija je, v sodelovanju s priznanimi slovenskimi založniki in samozaložniki, na enem mestu ponuditi izbran vendar bogat nabor knjižne produkcije s področja filozofije, humanistike, družbene teorije, psihologije in sorodnih področij.

Založnikom in samozaložnikom nudimo ugodne pogoje sodelovanja. V kolikor bi želeli ponuditi vaše knjige v spletni knjigarni Respublications, nas o tem obvestite na e-poštni naslov info.jnanabhaktiprada@gmail.com ali pa nas pokličite na tel. št. 070 358 395.

Nudimo vam tudi strokovno podporo pri pretvorbi knjig v e-knjižni format. Več o tem si lahko preberete v zavihku Pretvorba knjig v e-knjige.