Za avtorje

Ste avtor knjižnega dela in bi želeli izdati vašo knjigo kot e-knjigo? Nudimo vam celostno rešitev za digitalno produkcijo in spletno distribucijo ter strokovno podporo pri pretvorbi knjig v e-knjižni format. V primeru, da ste že izdali klasično tiskano knjigo, vas do izdaje in distribucije e-knjige loči le nekaj korakov. Prvi korak je, da nam pošljete lektoriran rokopis v doc. formatu (Word), skupaj s kratko predstavitvijo avtorja in besedila ter vašimi podatki, na e-poštni naslov info.jnanabhaktiprada@gmail.com. Nato bomo na podlagi poslanega rokopisa, vaših želje in zamisli, skupaj zasnovali osnutek za oblikovanje, izdajo in trženje vašega avtorskega dela v digitalni obliki, ki bo berljivo na namenskih e-bralnikih, kakor tudi na drugih elektronskih napravah, kot so računalniki, tablice in pametni telefoni.

Več o pretvorbah knjig si lahko preberete v zavihku Pretvorba knjig v e-knjige.

V primeru, da še niste izdali svojega avtorskega dela in bi to želeli, nam pišite na e-poštni naslov info.jnanabhaktiprada@gmail.com ali pa nas pokličete na telefonsko številko 070 358 395 in uredili bomo vse potrebno za izdajo vašega avtorskega dela.

Pridržujemo si pravico, do zavrnitve izdelave posameznega knjižnega projekta, če le ta ni v skladu z našo vizijo, in sicer brez podajanja razlogov za našo odločitev. Odgovor pošljemo najkasneje v desetih dneh.