Način plačila in plačilni pogoji

Spletna knjigarna Respublications.eu omogoča nakupovanje registriranim uporabnikom in neregistriranim uporabnikom. Registrirani uporabniki lahko nakup opravijo samostojno preko nakupovalne košarice, neregistrirani uporabniki pa lahko naročilo oddajo po e-pošti knjigarna@respublications.eu ali na telefonski številki +386 70 800 571. Za naročene artikle vam nudimo naslednje možnosti plačil;

  • Plačilo po predračunu
  • Plačilo po povzetju
  • Plačilo s kreditno kartico
  • Plačilo preko PayPal računa
  • Plačilo z gotovino na sedežu podjetja Zavod Jnana Bhakti Prada Trust. (med 10.00 in 12.00, od ponedeljka do petka oziroma po predhodnem dogovoru)

Plačilo po predračunu.

Po potrditvi naročila boste po elektronski pošti, skupaj z vsemi podatki za nakazilo, prejeli predračun. Naročene artikle vam bomo dostavili, ko bo račun poravnan v celoti. V primeru delnega plačila ostanejo naročeni artikli v lasti zavoda, dokler račun ni poravnan v celoti. Predračun ima veljavnost 8-dni od prejema na vaš e-poštni naslov. Za čim hitrejšo izvedbo naročila vam priporočamo, da nam potrdilo o plačilu pošljete na e-poštni naslov knjigarna@respublications.eu. Za prednaročila velja le možnost plačila po predračunu.

Podatki za nakazila na TRR: SI56 6100 0001 6807 343

BIC banke: HDELSI22

Plačilo po povzetju.

Naročene artikle plačate v gotovini ali s plačilno kartico ob prejemu naročenega artikla, ki vam ga bo dostavila Pošta Slovenije. Pri plačilu po povzetju zaračunamo strošek storitve odkupnine v višini 1,92 €, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Strošek storitve odkupnine in strošek embaliranja in odpreme skupaj znašata 6,22 €. Strošek storitve odkupnine krije kupec tudi v primeru brezplačne dostave. V izogib plačila stroška storitve odkupnine vam predlagamo, da izberete drugo plačilno možnost. Plačilo po povzetju ni mogoče za dostavo v tujino.

Plačilo s kreditno kartico

Po oddaji naročila boste preusmerjeni v varno okolje za plačevanje s plačilnimi karticami, na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Stripe. Vpišite številko kartice, kodo CVC (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. Do teh podatkov knjigarna Respublications oziroma upravljavec knjigarne, v tem primeru Zavod Jnana Bhakti Prada Trust nima dostopa. S kartico lahko plačate tudi preko storitve Google pay. Plačilo je možno z naslednjimi plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, American Express, Discover & Diners in China UnionPay.

Nakup preko storitve PayPal.

Nakup v spletni knjigarni je možen tudi preko storitve PayPal. Za plačevanje izbranih artiklov računa pri PayPalu ne potrebujete. V spletni knjigarni vam bo pred oddajo naročila omogočena izbira plačila, in ko izberete PayPal, se vam odpre PayPal vmesnik, kjer potrdite plačilo. Nato vas vmesnik preusmeri nazaj v spletno trgovino, kjer vam je omogočen zaključek nakupa in potrditev opravljene transakcije. Plačilo preko storitve PayPal, vključuje tudi strošek provizije za transakcija, ki ga zaračuna PayPal, in sicer v višini 0,50 €. Strošek provizije za transakcija in strošek embaliranja ter odpreme skupaj znašata 4,80 €. V primeru morebitnih vprašanja ali težav nas pokličite na tel. št. 070 358 395 ali nam pišite na e-poštni naslov info.jnanbhaktiprada@gmail.com.

Osebni prevzem

Če v naročilu označite, da boste blago prevzeli sami v prostorih podjetja Zavoda Jnana Bhakti Prada Trust, Mariborska cesta 2, 3000 Celje, boste po e-pošti dobili obvestilo, ko bo blago pripravljeno za prevzem. Naročene artikle je možno prevzeti v roku 30 dni, v nasprotnem primeru se naročilo razveljavi. Plačilo je omogočeno z gotovino.

Dostava

Rok dostave artiklov na zalogi, naročenih od ponedeljka do petka do 12.00, je predvidoma do 3 dni, za artikle, ki jih nimamo na zalogi, velja rok dostave 3 do 7 dni. Naročnik plača stroške embaliranje in odpreme, ki znašajo 4,30 €.

Pri plačilu preko storitve PayPal kupec krije tudi del stroška provizije, ki jo zaračuna PayPal za vsako posamezno transakcijo, in sicer pavšalni znesek v višini 0,50 €. Strošek provizije za transakcijo in strošek embaliranja ter odpreme skupaj znašata 4,80 €.

Pri plačilu po povzetju zaračunamo še strošek storitve odkupnine v višini 1,92 €, ki skupaj s stroškom embaliranja in odpreme znaša 6,22 €. Pri naročilu knjig v vrednosti nad 35 € sta embaliranje in odprema brezplačna. V primeru brezplačne dostave in plačila po povzetju strošek storitve odkupnine v višini 1,92 € krije kupec. Za dostavo izven Slovenije se obračuna poštnina po ceniku Pošte Slovenije – Cenik za mednarodni promet. Naročene artikle na področju Slovenije dostavlja Pošta Slovenije.