Način plačila in plačilni pogoji

Spletna knjigarna na spletnem mestu www.respublications.eu omogoča nakupovanje registriranim uporabnikom in neregistriranim uporabnikom. Registrirani uporabniki lahko nakup opravijo samostojno preko nakupovalne košarice, neregistrirani uporabniki pa lahko naročilo oddajo preko e-pošte brhad.kirtana@gmail.com ali telefona na številki 070 800 571. Za naročene artikle vam nudimo naslednje možnosti plačil;

  • Plačilo po povzetju. Naročene artikle plačate v gotovini ob prejemu izdelka, ki ga dostavi Pošta Slovenije. Skupaj s paketom boste prejeli račun s položnico, ki jo boste poravnali poštnemu uslužbencu. Če se odločite za možnost plačila po povzetju, plačate še provizijo za nakazilo, ki jo zaračuna Pošta Slovenije, neodvisno od pošiljatelja, v tem primeru založbe.
  • Plačilo po predračunu. Predračun boste po potrditvi naročila prejeli po elektronski pošti, skupaj z vsemi podatki za nakazilo. Naročene artikle vam bomo dostavili, ko bo račun poravnan v celoti. V primeru delnega plačila ostanejo naročeni artikli v lasti založbe, dokler račun ni poravnan v celoti. Predračun ima veljavnost 8-dni od prejema na vaš e-poštni naslov. Plačilo preko predračuna je poleg plačila preko storitve Paypal najugodnejša možnost, saj se na ta način izognete strošku provizije, ki jo zaračuna Pošta Slovenije, kadar plačate odkupnino po povzetju. Za prednaročila velja le možnost plačila po predračunu.
  • Nakup preko storitve PayPal. Nakup v spletni knjigarni je možen tudi preko storitve PayPal. Za plačevanje izbranih artiklov računa pri PayPalu ne potrebujete. V spletni knjigarni vam bo pred oddajo naročila omogočena izbira plačila, in ko izberete PayPal, se vam odpre PayPal vmesnik, kjer potrdite plačilo. Nato vas vmesnik preusmeri nazaj v spletno trgovino, kjer vam je omogočen zaključek nakupa in potrditev opravljene transakcije. V primeru morebitnih vprašanja ali težav nas pokličite na tel. št. 070 358 395 ali nam pišite na e-poštni naslov info.jnanbhaktiprada@gmail.com.

Dostava

Rok dostave artiklov na zalogi, naročenih od ponedeljka do petka do 12h, je praviloma od 1 do 3 dni, za artikle, ki jih nimamo na zalogi, velja rok dostave 3 do 7 dni. Naročnik plača stroške poštnine in pakiranja, ki znašajo 3,99 EUR. V primeru plačila po povzetju kupec plača še provizijo za nakazilo, ki jo zaračuna Pošta Slovenije, neodvisno od pošiljatelja, v tem primeru založbe. Pri naročilu knjig v vrednosti nad 50,00 EUR sta pakiranje in poštnina brezplačna. Za dostavo izven Slovenije se obračuna poštnina po ceniku Pošte Slovenije – Cenik za mednarodni promet. Naročene artikle dostavlja Pošta Slovenije, predvidoma med 8. in 13. uro dopoldne.