Upravljavec spletne knjigarne www.respublications.eu je Zavod Jnana Bhakti Prada Trust, zavod za raziskovalno in razvojno dejavnost na področju filozofije formalne sistematizacije vdanosti, ki v okviru svojega delovanja izvaja storitve in dejavnosti na področju založništva, organiziranja, razvijanja in vodenja enotnega izobraževanja ter raziskovanja na področju vedske kulture in književnosti.

Ste avtor knjižnega dela in bi želeli izdati vašo knjigo kot e-knjigo? Nudimo vam celostno rešitev za digitalno produkcijo in spletno distribucijo ter strokovno podporo pri pretvorbi knjig v e-knjižni format. V primeru, da ste že izdali klasično tiskano knjigo, vas do izdaje in distribucije e-knjige loči le nekaj korakov. Prvi korak je, da nam pošljete lektoriran rokopis v doc. formatu (Word), skupaj s kratko predstavitvijo avtorja in besedila ter vašimi podatki, na e-poštni naslov info.jnanabhaktiprada@gmail.com. Nato bomo na podlagi poslanega rokopisa, vaših želje in zamisli, skupaj zasnovali osnutek za oblikovanje, izdajo in trženje vašega avtorskega dela v digitalni obliki, ki bo berljivo na namenskih e-bralnikih, kakor tudi na drugih elektronskih napravah, kot so računalniki, tablice in pametni telefoni.

Več o pretvorbah knjig si lahko preberete v zavihku Pretvorba knjig v e-knjige.

V primeru, da še niste izdali svojega avtorskega dela in bi to želeli, nam pišite na e-poštni naslov info.jnanabhaktiprada@gmail.com ali pa nas pokličete na telefonsko številko 070 358 395 in uredili bomo vse potrebno za izdajo vašega avtorskega dela.

Pridržujemo si pravico, do zavrnitve izdelave posameznega knjižnega projekta, če le ta ni v skladu z našo vizijo, in sicer brez podajanja razlogov za našo odločitev. Odgovor pošljemo najkasneje v desetih dneh. 

Spletna mesto www.respublications.eu je tematsko zasnovana spletna knjigarna, ki omogoča učinkovito uveljavljanje knjižne produkcije na spletu. Naša vizija je, v sodelovanju s priznanimi slovenskimi založniki in samozaložniki, na enem mestu ponuditi izbran vendar bogat nabor knjižne produkcije s področja filozofije, humanistike, družbene teorije, psihologije in sorodnih področij.

Založnikom in samozaložnikom nudimo ugodne pogoje sodelovanja. V kolikor bi želeli ponuditi vaše knjige v spletni knjigarni Respublications, nas o tem obvestite na e-poštni naslov info.jnanabhaktiprada@gmail.com ali pa nas pokličite na tel. št. 070 358 395.

Nudimo vam tudi strokovno podporo pri pretvorbi knjig v e-knjižni format. Več o tem si lahko preberete v zavihku Pretvorba knjig v e-knjige.