Seznam založb na Respublications knjigarni po abecednem redu:

Avrora AS, distribucija in založništvo, d.o.o., Podljubelj 20, 4290 Tržič

Več

Bhaktivedanta Book Trust je največja založba starodavne in sodobne vajšnavske literature, epov, sodobnih filozofskih, teoloških in kulturnih del.

Več

Beletrina, zavod za založniško dejavnost, je bila ustanovljena pred več kot dvema desetletjema pod imenom Študentska založba. Vse od ustanovitve do danes je Beletrina ena najbolj ambicioznih slovenskih založb, ki ponuja vrhunski literarni in humanistični knjižni program ter se ponaša tako z izdajo klasikov kakor s prepoznavanjem najprodornejših sodobnih literarnih glasov.

Več

Damodar; založništvo in distribucija, Simona Polše Zupan s.p.

Več

Založba Sanje, d. o. o., Leskoškova cesta 12, 1000 Ljubljana, Slovenija

Več

Slovenska matica je znanstvena in kulturna ustanova, ki prireja znanstvena srečanja in posvetovanja o najrazličnejših problemih slovenske kulture in družbe ter njene prihodnosti, in druga najstarejša slovenska založba, ki skrbi za izdajanje dobrih izvirnih del ter prevodov iz humanistike, naravoslovja in tehnike.

Več

Projekt Gutenberg je spletni portal z več kot 60.000 brezplačnimi e-knjigami.

Več

Znanstvenoraziskovalni center Slovenske akademije znanosti in umetnosti, Novi trg 2, 1000 Ljubljana

Več

Zavod Jnana Bhakti Prada Trust, zavod za raziskovalno in razvojno dejavnost na področju filozofije formalne sistematizacije vdanosti - Celje

Več

Zavod za dušo, zavod za izobraževalno, raziskovalno in razvojno dejavnost na področju vedskega znanja - Cerklje na Gorenjskem.

Več